Klinikk Hausken er en privat virksomhet som tilbyr utredning og behandling for par som strever med å oppnå ønske om barn. Vi tilbyr alle former for behandling godkjent av norske helsemyndigheter.

Hos oss får du tilrettelagt IVF behandling for deg og din partner. I tillegg behandler våre gynekologer kvinner i alle aldre.

Nyskapende og innovativ.

Klinikk Hausken har siden oppstart vært nyskapende. Vi tar raskt i bruk ny teknologi. Vi er raske til å fange opp nye trender. Evaluerer og tilpasser nye behandlings metoder. Vi er først ute med det siste innen assistert befruktning, og diskuterer gjerne alternative løsninger. Vi tilpasser oss parets ønsker og behov. Vi har den nyeste teknologien.

Portrett av kvinnelig fertilitetslege

Suksess på tross av tidligere negative forsøk.

Hvordan går det egentlig med de parene, som har hatt 3 eller flere negative forsøk i det offentlige, hvis de prøver noen nye runder her hos oss? Vi har siden 2009 registrert alle disse parene. 60% får barn! Og de fleste av disse på 1. eller 2. forsøk.

Hvordan kan det ha seg? Først og fremst avdekker en ny gjennomgang alltid ting som har vært oversett tidligere. En ny og mer individuelle behandlings protokoll vil også øke suksessraten. Et såkalt Embryoscope gjør det også mulig for laboratoriet å velge det mest lovende embryoet. Og ikke minst viktig er ny giv og optimisme både fra paret og behandler.

Ung ansatt på IVF-klinikk

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Andre artikler

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon