Klinikk Hausken er Norges største klinikk innenfor IVF og assistert befruktning. Vi har mange ulike mennesker som kommer til oss. Men felles for alle er ønsket om barn. Dersom du ønsker barn, kan vi tilby flere løsninger og behandlingsformer.

45% av fødsler med assistert befruktning i Norge.

Vi er utrolig stolt over at så mange velger IVF og assistert befruktning hos oss. I 2019 var hele 45% av fødsler med assistert befruktning fra norske private fertilitetsklinikker fra Klinikk Hausken ifølge statistiske tall fra Folkehelseinstituttet (medisinsk fødselsregister).

Pris på IVF.

Prisen på IVF-behandling avhenger om man tar ett enkelt forsøk eller kjøper såkalt 3-pakke. Ofte anbefaler også legen behandlinger og løsninger for å øke muligheten for et vellykket resultat. Fertilitetssjekken vil ofte avdekke hvilke behov man har. Du kan se prislisten for detaljer.

IVF – hvor begynner man?

Mange føler det er så mye man må sette seg inn i når de begynner sin fertilitetsreise. Hos oss er Fertilitetssjekken det første steget, og vi ser at undersøkelsen gir pasienten en god oversikt og et godt grunnlag for en god plan videre. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Oversikt IVF-behandlinger

Ofte kombinerer man en IVF-behandling med metoder og behandlinger som øker sjansen for et vellykket resultet. Nedenfor ser du noen av disse samt suksessrate og hvordan både kort og lang protokoll foregår.

Høyre pil rosa

ICSI

Høyre pil rosa

mikro-TESE

Høyre pil rosa

Pris IVF

Høyre pil rosa

Steg for steg

Høyre pil rosa

Suksessrater

Høyre pil rosa

Lang protokoll

Høyre pil rosa

Kort protokoll

In vitro fertilisering.

IVF - in vitro fertilisering - betyr befruktning utenfor kroppen. Kvinnen går gjennom en nedregulering og stimuleringsprosess. Etter en satt periode blir det gjort en ultralyd for å sjekke slimhinne og antall follikler. Ut i fra denne ultralyden blir det fastsatt dato på egguttak.

Noen ganger er det nødvendig å fortsette med medisiner i ett par ekstra dager for deretter å komme på ny ultralyd. Ved OPU dag blir dere sjekket inn i resepsjonen hvor kontrakter blir underskrevet, ID sjekket og betaling mottas.

Dere får deretter tildelt et eget rom hvor dere kan trekke dere tilbake og slappe av før egguttaket. Nå er det også tid for at mannen avleverer sæd prøven som skal benyttes ved egguttaket. Vi har egne rom hvor mannen kan avlegge prøven i fred og ro.

Etter egguttaket vil dere kunne slappe av på rommet deres. Har sykepleier vært inne og snakket med dere er dere «fri» til å gå hjem. Da er det bare å vente på telefon fra oss påfølgende morgen om hvordan det gikk med befruktningen. Dere vil også ved denne telefonsamtalen få beskjed om når innsettingen blir.

Hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en såkalt time-lapse inkubator. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene i å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene lettere kan velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

IVF med partnerdonasjon.

IVF-behandling med partnerdonasjon kan være aktuelt for lesbiske par der den ene kvinnen donerer egg til sin kvinnelige partner. Behandlingen gjør det mulig for begge kvinnene å ta del i svangerskapet på en måte som mange føler styrker tilknytningen til barnet for alle parter.

En IVF-behandling med partnerdonasjon gjør det mulig for en kvinne som har redusert eggkvalitet, eller få eller ingen egg, til å bære fram et barn. Behandlingsformen kan også være aktuell uten medisinske årsaker til donasjon.

Dersom eggene som brukes har høy kvalitet, vil vanligvis IVF-behandling med partnerdonasjon ha gode resultater.

IVF med eggdonasjon.

IVF-behandling med eggdonasjon kan være aktuelt for heterofile par der kvinnen har redusert eggkvalitet og i tilfeller der kvinnen har få eller ingen egg. Behandlingsformen kan også være en løsning der eggene tidligere ikke har respondert på medisiner eller IVF-behandling.

Behandlingsformen gjør det mulig for en infertil kvinne å bli gravid og bære fram barnet selv.

IVF-behandling med eggdonasjon har veldig gode resultater siden man bruker egg med høy kvalitet i en vanlig IVF-behandling.

IVF med donorsæd.

Vi tilbyr IVF- og IUI-behandling med donorsæd til alle par. Vi har gode prosedyrer på plass for rask igangsettelse av behandling og valg av donor. Vi bruker European Sperm Bank i Købehavn. Dette fordi de har godt utvalg av egnede donorer og gode rutiner for undersøkelser og oppfølging av donor. European Sperm Bank har gode prosedyrer for ivaretagelse av anonymitet, levering og kontroll på antall barn per donor gjennom sitt konsept med barnerettighet. Vi har svært gode resultater på denne type behandling.

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Planlegg din IVF-behandling

Kvinners natrulige fertilitet synker med alderen. Derfor er det for mange viktig å ikke vente for lenge dersom man får avklart et behov for assistert befruktning. Hos oss får du muligheten til å betale IVF-behandling med en fleksibel betalingsavtale.

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen, Porsgrunn og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon