Hvorfor velge IVF og fertilitetsbehandling hos Klinikk Hausken?

Ung kvinne skriver på laptop tastatur

Dr. Jon W. Hausken

December 9, 2022

Ung kvinne skriver på laptop tastatur

Jon Hausken: Mange par synes kanskje at IVF blir litt voldsomt. De ønsker på en måte å finne ut hva som er galt. Og gjerne helst ta en tablett, og så kan de ordne det på hjemmebane. IVF er behandlingen fordi den optimaliserer alle prosessene.
Vi får sett hvordan er modningsprosessen. Vi får tatt eggene ut av kroppen. Og da får vi på en måte sett, er det normale eller er de ikke normale? Men ikke bare det, vi kan hjelpe til med befruktningen. Er det slik at normal sædkvalitet vil befrukte eggene? Det hender jo det, at såkalt normal sædkvalitet og normale egg at det ikke intrer befrukning inne i kroppen. Når vi får tatt dette ut av kroppen, så ser vi jo det. Ok, det er faktisk et befrukningsproblem. Og da kan vi hjelpe til med det.
Samtidig er det viktig å få optimalisert prosessen rundt selve implantasjonen. Altså dette at det skal feste seg. Når vi gjør IVF så vet vi når implantasjonen skal inntreffe. Og da kan du også gi tilleggsmedisiner for enten å dempe en betennelse, eller å forsøke å optimalisere et proteinuttrykk som da gir de rette forholdene for selve festingen i livmorhulen. Så prøverør er i dag, behandlingen for uteblitt graviditet.

Illustrasjon av Dr. Jon W. Hausken
Dr. Jon W. Hausken

Spesialist i gynekologi og obstetrikk.

Andre artikler

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon