Med mer enn 20 års erfaring innen IVF startet Dr. Jon Hausken Klinikk Hausken i 2006. Siden oppstarten har klinikken blitt den største IVF klinikken i Norge basert på både antall pasienter og suksessrate.

Helt fra første dag har Dr. Hausken hatt en helt tydelig visjon for hvordan han vil forme og drive klinikken. Kjerneverdier har fokus på individuell behandling, innovasjon og enkle og tydelige behandlingsopplegg.

Dr. Hausken og hans team har skapt en klinikk som føles trygg for par som søker IVF-behandling. Alle pasienter får en sykepleier som de forholder seg til og kan rådføre seg med. I tillegg har alle par direkte kontakt med sin lege slik at de føler seg trygge gjennom behandlingen.

Gjennom hele behandlingsopplegget står hele KH teamet klar for å gjøre din opplevelse best mulig. Uansett hvilken avdeling du velger håper vi å gi deg og din partner en god og trygg ramme rundt behandlingen. Mange av legene og de andre ansatte vil du finne på flere av avdelingene med jevne mellomrom.

Bestill timeFertilitetssjekken

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Leger i Oslo

Leger i Bergen

Leger i Stavanger

Leger i Haugesund

Ung ansatt på IVF-klinikk

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon