Fertilitetbehandling kan være svært stressende. Derfor kan det være nyttig å vite hvordan man håndterer stressende situasjoner.

Har du noen gang lurt på hvordan narkose fungerer under egguttak? I denne episoden av Fertilitetsrådet snakker vår terapeut Tone Bråten med Jon Hausken om nettopp dette temaet.

I denne episoden snakker Terapeut Tone Bråten med Benedicte Jacobs, en familieveileder som valgte å skape sin egen familie ved hjelp av sæddonasjon.

I denne episoden vil Jon Hausken og Terapeut Tone Bråten snakke om inseminering og IVF.

I denne episoden snakker Terapeut Tone Bråten og Dr. Jon Hausken med en gjest som kan enormt mye om blant annet endometriose.

I denne episoden vil terapeut Tone Bråten og Jon Hausken snakke om hva som kan være fordeler og ulemper med å gå til flere klinikker for å få hjelp. Hva om de alle har ulike meninger ? Hva gjør det med deg ?

I denne episoden ser terapeut Tone Bråten og Alexander Carlsen tilbake på Alexander og kona sin IVF prosess, og hva det gjorde med han og parforholdet å være gjennom IVF.

Mannlig infertilitet er tema for denne episoden. Terapeut Tone Bråten snakker med Vegard som har vært gjennom IVF på grunn av svekket sædkvalitet.

Hvorfor opplever noen kvinner flere missed abortion på omtrent samme tidspunkt? Dette spør jeg Dr Jon Hausken om, i denne episoden.

I denne episoden vil Dr. Jon Hausken går igjennom de ulike prøvemetodene som et par er gjennom på vei mot ønskebarnet, om det tar unormalt lang tid å bli gravide.

I denne episoden vil terapeut Tone Bråten og Kristian Ophaug snakke om de vanligste utfordringene man som par kan støte på som ufrivillig barnløst par under fertilitetsbehandling.

Hva om tilværelsen som alenemor blir bedre enn forventet?

I denne episoden vil veileder Tone Bråten normalisere tanker og følelser for deg som er i et heterofilt parforhold og går gjennom fertilitetsbehandling.

Ultralyd er kanskje ikke det første du forbinder med IVF. Men det er faktisk et viktig verktøy for fertilitetslegen.

I denne episoden vil vi snakke om det å miste tidlig i svangerskapet, hva som da må gjøres og hvor raskt man kan starte opp med behandling igjen. Har du erfaringer med dette, vil dette være en oppklarende episode for deg.

I denne episoden svarer Jon og Tone på spørsmål fra lytterne. Hva er egentlig AMH, og igjen blir det fokus på egg kvalitet. Og er det slik at man kan velge eller se kjønn på embryo?

I denne episoden vil Jon og Tone snakke om hva man ser etter under IVF-behandling. Hva kan en ultralyd egentlig gi svar på?

I denne episoden møter vi solomor Anne Berit Sørensen. Etter 14 forsøk, fikk hun til slutt sin nydelige gutt. Hun synes det var verdt alle forsøkene. Det spesielle med hennes historie, er at hun gikk fra IVF med egne egg, deretter eggdonasjon og til slutt lyktes med egne egg likevel.

Likekjønnede par, har nå lov til å donere egg til hverandre- hvordan møter vi dette som terapeut og lege ? Hva er lov i Norge og ikke. Vi tar opp dobbel donasjon og embryodonasjon som tema.

I denne episoden snakker terapeut Tone Bråten og Dr. Jon Hausken, om hvordan man kan prøve å sikre søsken ved frosne embryo, og fordeler og ulemper ved å sette inn to embryo om gangen.

I denne episoden snakker Tone og Jon om IVF og sykemelding.

Er du under IVF behandling, kan du ha hørt om en lang og en kort type forbehandling før egguttaket. Hva er egentlig forskjellen, og hva brukes mest i dag ? Tone kommer med noen personlige erfaringer.

I denne episoden snakker terapeut Tone Bråten og doktor Jon Hausken om sæddonasjon. Hvem er det for, hva er det og hvordan fungerer det.

I denne episoden snakker Tone Bråten med Anja Hammerseng- Edin, om veien til familie og masse, om kjærlighet og nære relasjoner og betydningen av dette.

Hva er ICSI? I dagens episode snakker terapeut Tone Bråten og doktor Jon Hausken om ICSI.

I denne episoden snakker terapeut Tone Bråten og doktor Jon Hausken om IVF-behandling for de over 40 år.

I denne episoden vil vi snakke om hva man selv kan gjøre for å booste sin egen fertilitet, og hva en gynekolog kan hjelpe deg med. Og Hvordan skal man egentlig leve under prøveperioden, og hva er myter, og hva er sannheter? Denne må du få med deg!

I denne episoden møter jeg Anne, som har valgt å bli mor alene. Hvordan kan det oppleves å være singel og gå inn i fertilitetsbehandling med donor for å få sitt ønskebarn ? Det får du vite i denne episoden med terapeut Tone Bråten og Anne Lie-Hetland.

I denne episoden ser terapeut Tone Bråten og doktor Jon Hausken nærmere på avbrutte IVF-forsøk.

I denne episoden vil terapeut Tone Bråten og gjesteekspert Dr Jon Hausken, snakke med Maria Louise Ellingsen, som sammen sin partner er på vei til sitt ønskebarn. Maria har nå fått diagnosen Asherman syndrom. Hva er egentlig dette, og hva kan gjøres for å øke sjansen for graviditet?

Hvilke retningslinjer gjelder for donorer av egg, og mottakere av egg i Norge ? Endelig er eggdonasjon lov i Norge! I denne episoden snakker terapeut og gjesteekspert Tone Bråten om eggdonasjon.

Hvilke retningslinjer gjelder for donorer av egg, og mottakere av egg i Norge ? Endelig er eggdonasjon lov i Norge! I denne episoden snakker terapeut og gjesteekspert Tone Bråten om eggdonasjon.

I denne episoden blir vi kjent med Eline Eide og hennes reise.

I denne episoden vil terapeut Tone Bråten og Jon Hausken, snakke om hvorfor  å fryse ned egne egg kan lønne seg. Gir det garantier?

Hvordan er det å oppleve gjentatte misabortions - og hvordan kan man håndtere engstelsen som kommer når det endelig ser ut til å fungere?

I denne episoden snakker terapeut Tone Bråten med Hege Paulsen @lengtetid, om hvordan hun kom seg gjennom julen som ufrivillig barnløs i 8 år.

I denne episoden snakker terapeut Tone Bråten og akupunktør Vibeke Fjeld, om det å ivareta ufrivillig barnløse – noe de har lang erfaring med begge to. Lytt til denne episoden og kjenne deg igjen.

Terapeut Tone Bråten snakker med danske @donorchild- Emma, som har visst hele livet at hun er et resultat av sæddonasjon- hvordan har dette vært for henne, og har hun tips og råd til kommende barn av donorer og deres foreldre?

I denne episoden vil terapeut Tone Bråten, gjesteekspert Dr. Jon Hausken og Sexolog og programleder Tuva Fellmann se på hva som kan skje med sexliv og kroppsbilde under fertilitetsbehandling. Og hvordan kan parforholdet «overleve» en slik belastning over tid?

Bli kjent med organisasjonen Ønskebarn.

I denne episoden følger vi opp det samme paret som vi møtte i forrige episode, for å se hvordan det går med dem.

I disse episoden får dere møte William og Tonje @hostonje, som står åpent frem om at de har vært i IVF behandling De har nå valgt å gå for eggdonasjon, etter mange mislykkede IVF forsøk med egne egg - vi følger de på reisen.

Hva er IVF og hvordan fungerer det?

I denne episoden vil gjesteekspert Dr. Jon Hausken svare på det ALLE ufrivillig barnløse lurer på – Hvorfor fester ikke egget seg ? Hvor kan feilen ligge, og hva kan man egentlig gjøre med det?

I denne episoden oppsummerer terapeut Tone Bråten og gjesteekspert Dr. Jon Hausken tema de har kommet innom i løpet av en dag på fertilitetsklinikken.

På tide å sjekke din fertilitet? I denne episoden vil Dr Jon Hausken og terapeut Tone Bråten gå i detalj på hva en fertilitets sjekk egentlig er, og drøfte når det egentlig er på tide med en fertilitets sjekk fra et medisinsk og terapeutisk perspektiv.

Bli kjent med podcastvert og terapeut Tone Bråten og gjesteekspert og lege Jon Hausken.

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Portrett av kundekoordinator

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon