Kvinner i alle aldre kommer til Klinikk Hausken for gyntime, celleprøve og andre gynekologiske undersøkelser. Våre leger har obstetrikk og gynekologi som spesialistfelt.

Våre gynekologer.

Alle klinikkene har gynekologer med lang erfaring som utreder og behandler kvinnesykdommer. Vi har også lang erfaring med svangerskap.

Om Klinikk Hausken.

Klinikk Hausken har hjulpet tusenvis av single og par siden oppstarten i 2006. I dag er klinikken norges største fertilitetsklinikk. Vi har nå fem klinikker og hjelper årlig tusenvis av single og par med drømmen om barn. Et internt nettverk av dyktige leger og gynekologer gjør oss i stand til stadig å være oppdatert på de siste utviklinger innen faget.

Gynekologi hos oss.

En gynekologisk undersøkelse hos oss gjøres av leger med solid erfaring og du kan føle deg trygg på en profesjonell behandling. Våre gynekologiske klinikker har alltid det siste av moderne medisinsk utstyr.

Vi ønsker å ta i mot deg på en behagelig og trygg måte. Hos oss får du hjelpen du trenger på en diskret måte. Vi har både mannlige og kvinnelige gynekologer ved våre klinikker. Dersom det er kvinnelig gynekolog tilgjengelig ved den klinikken der du bor, så kan du be om det når du bestiller time.

Gynekologiske undersøkelser hos oss.

Våre gynekologer kan hjelpe deg med vanlige rutineundersøkelser og andre gynekologiske undersøkelser. Som oftest er det ingen eller kort ventetid.

  • Rectocele
  • Uregelmessig menstruasjon
  • Fremfall av skjedeveggen
  • Hysteroskopi
  • Kjønnssykdommer
  • Overgangsalder plager
  • Inkontinens
  • Underlivssmerter
  • Celleprøve (livmorhalsprøve)
  • Gynekologisk undersøkelse
Portrett av kvinnelig fertilitetslege

Vi har flere klinikker med erfarne gynekologer.

Kvinner i alle aldre får hjelp av våre erfarne gynekologer. Vi gjør de fleste gynekologiske undersøkelsene. Dersom du er gravid og ønsker hjelp til et godt svangerskap som mulig, kan du få hjelp av våre gynekologer gjennom hele svangerskapet.

Smilende kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Ikon for gynekolog og ultralyd

Våre gynekologer hjelper gravide og kvinner i alle aldre

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon