Hysteroskopi

Ung mann og kvinne i samtale på et kontor

Jon Hausken: Hva er hysteroskopi? Jo, vi går inn i livmorhulen for å se om det kan være årsaker inne i livmorhulen. Hvilke årsaker kan det være? Jo, det kan være polypper. Polypper, hva er det? Jo, det er slimhinnevekst som lager små utvekster. Hvorfor kan det være et problem? Hvis de har utvekster som ligger midt i livmorhulen, så kan embryoet eller egget feste seg i den. Og der er det ikke nok sirkulasjon, og dermed blir man ikke gravid. Det kan nesten virke som en spiral. Dette kan man da få undersøkt med hysteroskopi.

Jon Hausken: Det er en enkel undersøkelse som utføres i en vanlig G.U. stol uten noen form for bedøvelse. Skopet er bare 3,5mm og føres inn gjennom, ved synets ledelse, inn gjennom livmorhalskanalen opp i livmorhulen. Det er helt smertefritt. Hva kan vi da se med det? Jo, vi kan se livmorhulen. Har den normal fasong? Kan det være noen polypper? Utvekster fra slimhinnen? Kan det være noe skillevegg? Eller kan det være noen anatomiske problemer?

Jon Hausken: Selve undersøkelsen tar kun 2-3 minutter. Men dersom da vi finner noe. Det kan jo kanskje være en slimhinneutvekst, såkalt polypp. Så kan vi fjerne den i samme seanse. Enten vi kan føre inn en saks gjennom dette skopet og klippe den vekk. Eller vi kan bruke en elektrisk elektrode og brenne vekk.

Bestill time

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Pluss ikon roas

Prisliste

Pluss ikon roas

Ofte stilte spørsmål

Pluss ikon roas

Kundeerfaringer

Kalender avtale ikon rosa

Kontakt oss i dag:

Timebestilling

Se video

Fertilitetssjekken

Ung ansatt på IVF-klinikk

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon