Årsaker til uteblitt graviditet – ukjent årsak.

Ung pasient ser video på sin laptop

Jon Hausken: Mange par er ofte frustrerte fordi det er ingen årsak. Men det er også det mest vanlige. 1/3 av parene har såkalt ukjent årsak. Det betyr ikke at det ikke er en årsak. Men det er ukjent. Og da er det også prøverør som er metodikken. Fordi, som sagt, den optimaliserer alle prosesser. Og dermed har du gode resultater i den gruppen.

Jon Hausken: Ukjent årsak handler ofte om implantasjonsproblem. Og da er det noe så fint som, man kaller det for proteinuttrykk Fordi embryo er et egg som er blitt befruktet og har gått til celldedeling. Og det skal feste seg i livmorhulen i slimhinnen. Og så tenker man seg at det går av seg selv, men det gjør det jo ikke. Fordi embryoet produserer en masse proteiner, det kaller man proteinuttrykk, men det gjør også slimhinnen og det må da passe sammen. Og da kan det enten være feil proteinuttrykk fra embryoet. Som tilsier at kanskje embryoet ikke er godt nok. Eller slimhinnen som dermed på en måte har et feil uttrykk. Kan være genetisk. Eller det kan være forsinket. Så implantasjon i dag er veldig viktig.

Jon Hausken: Og det har Klinikk Hausken veldig sterkt fokus på. Og er innovative på det. Vi henter informasjon fra utlandet. Ofte så tror vi at vi i Norge er best. Men det hender det kommer gode idéer fra utlandet og. Og vi er snare med å ta opp de hvis det gir fornuftig mening.

Bestill time

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Pluss ikon roas

Prisliste

Pluss ikon roas

Ofte stilte spørsmål

Pluss ikon roas

Kundeerfaringer

Kalender avtale ikon rosa

Kontakt oss i dag:

Timebestilling

Se video

Fertilitetssjekken

Ung ansatt på IVF-klinikk

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon