TILRETTELAGT IVF BEHANDLING

FOR DEG OG DIN PARTNER

God oppfølging og nøye evaluering av nye tiltak

“Klinikk Hausken er størst innen privat IVF”

FAKTA OM KLINIKK HAUSKEN

Klinikk Hausken er en privat virksomhet som tilbyr utredning og behandling for par som strever med å oppnå ønske om barn. Vi tilbyr alle former for behandling godkjent av norske helsemyndigheter.

Suksess på tross av tidligere negative forsøk

Hvordan går det egentlig med de parene, som har hatt 3 eller flere negative forsøk i det offentlige, hvis de prøver noen nye runder her hos oss? Vi har siden 2009 registrert alle disse parene. 60% får barn! Og de fleste av disse på 1. eller 2. forsøk.

 

Hvordan kan det ha seg? Ny gjennomgang avdekker nesten alltid ting som har vært oversett. Nye mer individuelle behandlings protokoller. Embryoscope som sikrer bedre rett embryo for tilbakeføring. Og ikke minst viktig ny giv og optimisme fra paret og behandler!

Klinikker i Oslo, Stavanger, Haugesund og Bergen

Vi har moderne lyse lokaler i Oslo, Stavanger, Haugesund og Bergen.

Nyskapende og innovativ

Klinikk Hausken har siden oppstart vært nyskapende. Vi tar raskt i bruk ny teknologi. Vi er raske til å fange opp nye trender. Evaluerer og tilpasser nye behandlings metoder. Vi er først ute med det siste innen assistert befruktning, og diskuterer gjerne alternative løsninger. Vi tilpasser oss parets ønsker og behov. Vi har den nyeste teknologien.

Ingen henvisning nødvendig

Alt du trenger å gjøre er å ringe oss direkte på 52702170 eller send inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema og vi finner en time til deg. Vi garanterer ingen ventetid.

KONTAKT OSS I DAG

Siden 2006 har Klinikk Hausken hjulpet par med drømmen om å få barn. Siden den gang har vi blitt 3 avdelinger og er den største private IVF klinikken i Norge. Bestill time eller kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din partner.

TIMEBESTILLING