Dr. Ørjan L. Vermeer ved Klinikk Hausken i Bergen er en fremtredende spesialist i fertilitetsbehandling. Hans engasjement for å hjelpe par med å realisere drømmen om barn gjenspeiles i hans omfattende medisinske bakgrunn. Han fullførte sin medisinske utdannelse ved Universitetet i Bergen i 2010 og har siden da tilegnet seg verdifull erfaring i generell gynekologi ved Kvinneklinikken i Bergen, samt turnustjeneste ved Namsos sykehus og Høylandet kommune. Før han kom til Klinikk Hausken i 2022, hadde han også arbeidet ved Kvinneklinikken Innlandet og på nytt ved Kvinneklinikken i Bergen.

Dr. Vermeer har bygget en imponerende karriere siden han fullførte sin medisinske utdannelse. Han startet sin karriere i gynekologi og utviklet en spesiell interesse for fertilitetsbehandling, noe som førte ham til sin nåværende posisjon. Hans erfaringer fra ulike helseinstitusjoner, inkludert turnustjeneste og arbeid ved flere kvinneklinikker, har vært avgjørende for hans utvikling som en ekspert innen fertilitet. Fra 2014 og utover har han viet sitt faglige liv til fertilitetsbehandling, først som lege i spesialisering og senere som en overlege med stor innsikt og erfaring. Hans tilnærming til behandling er unik og personlig, hvor han legger stor vekt på individuelle behov. Han er sertifisert av The International School of Gynecological and Reproductive Endocrinology (ISGRE) innen amenore/manglende menstruasjon, noe som ytterligere styrker hans ekspertise.

I tråd med Klinikk Hauskens forpliktelse til innovasjon, har Dr. Vermeer vært i forkant av å integrere avansert teknologi i fertilitetsbehandlinger. Hans interesse for kunstig intelligens reflekterer en moderne tilnærming til behandling og diagnostikk. Dette innovative synet har ikke bare forbedret behandlingsresultater, men også åpnet nye veier for å hjelpe par som sliter med ufrivillig barnløshet. Dr. Vermeer ser potensialet i teknologiske fremskritt for å ytterligere forbedre og individualisere pasientbehandlingen. Hans filosofi sentrerer rundt åpenhet og klar kommunikasjon med pasientene, og han legger vekt på den emosjonelle støtten som er så viktig for fertilitetspasienter.

Dr. Vermeer ønsker alltid å forstå hver enkelt pasients unike behov så godt som mulig. Hans tilnærming innebærer en grundig vurdering av hver enkelt situasjon, og han tilstreber å bygge sterke, tillitsfulle relasjoner med sine pasienter. Denne personlige tilnærmingen, kombinert med en åpen kommunikasjonsstil, skaper et trygt og støttende miljø for pasienter gjennom deres fertilitetsreise. Hans filosofi omfatter også et fokus på emosjonell støtte, spesielt gitt de følelsesmessige utfordringene mange par møter under fertilitetsbehandling.

Dr. Vermeer fokuserer på livsstilsendringer som et første skritt for par som prøver å bli gravide. Han råder pasienter til å adoptere sunne vaner og oppfordrer sine pasienter til fysisk aktivitet og riktig ernæring for å forbedre sjansene for vellykket graviditet. Dr. Vermeer er dedikert til å gi pasientene en helhetlig behandlingsopplevelse, og vektlegger betydningen av å støtte pasientene både fysisk og emosjonelt gjennom deres behandlingsreise.

Dr. Vermeer og hans team ved Klinikk Hausken i Bergen arbeider hver dag for å tilby høyeste standard av omsorg og støtte gjennom hele behandlingsprosessen, noe som gjør klinikken til et utmerket valg for par som søker hjelp til å oppfylle sitt barneønske.

Bestill timeFertilitetssjekken

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Våre leger

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

Sommerferie på Klinikk Hausken:
Vi har stengt på alle våre avdelinger i perioden 1. juni til 26. juni.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Portrett av kundekoordinator

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon