Dr. Jon Hausken er daglig leder og en engasjert lege ved Klinikk Hausken. Han står sentralt i fertilitetsmedisinen i Norge. Etter å ha fullført sin medisinske utdannelse med offentlig godkjenning i 1988, spesialiserte han seg innen fødselshjelp og gynekologi i 1995. Senere engasjerte han seg ytterligere med videreutdannelse og subspesialisering innen utredning av infertilitetsproblemer og behandling med assistert befruktning.

Dr. Jon Hausken er formet av en familiehistorie som er dypt forankret i fertilitetsmedisinens utvikling i Norge. Hans far, en pionér innen feltet, introduserte ham til en verden hvor medisinsk innsikt og menneskelig omsorg forenes. Dette har gitt Dr. Hausken en unik forståelse og en naturlig løsningsorientert tilnærming til fertilitetsutfordringer. Hans filosofi er ikke bare preget av faglig dyktighet, men også av en dyptgående empati og forståelse for pasientenes emosjonelle reise. Det er denne kombinasjonen av profesjonell kunnskap og personlig engasjement som gjør hans tilnærming til pasientbehandling unik.

I løpet av nesten tre tiår i fertilitetsmedisinens frontlinjer, har Dr. Jon Hausken bygget opp en sjelden og verdifull innsikt i de sammensatte og ofte skiftende landskapene av infertilitet. Hver pasienthistorie har bidratt til å forme hans forståelse og tilnærming, og har gitt ham en unik evne til å navigere i komplekse medisinske og følelsesmessige utfordringer. Dr. Hausken har vært en betrodd lege for utallige par på deres reise mot foreldreskap. Han evner å tilby ikke bare avansert medisinsk behandling, men også en medfølende støtte gjennom hvert skritt i prosessen.

Kjernen i Dr. Jon Hauskens praksis er en dyp forståelse for at fertilitetsbehandlinger involverer mer enn bare medisinske prosedyrer – det er en reise som berører pasientenes følelsesmessige og psykologiske velvære. Dr. Hausken tar seg tid til å lytte og forstå hver enkelt pasients unike historie og behov, noe som gjør ham i stand til å tilby skreddersydde behandlingsplaner med en helhetlig tilnærming. Han er kjent for sin enestående dedikasjon til pasientene og hans dør er alltid åpen for de som trenger ekstra støtte eller veiledning.

Under Dr. Jon Hauskens ledelse har Klinikk Hausken etablert seg som et sentrum for innovasjon innen fertilitetsbehandling. Klinikken var pionér i Norge med innføringen av Embryoscope, en banebrytende teknologi som gir enestående innsikt i embryoets utvikling. I 2023 startet Klinikk Hausken å integrere kunstig intelligens i laboratoriet, noe som har økt presisjonen på utvelgelse av embryo og analyse. I tillegg har Dr. Hausken vært en forkjemper for å bringe micro-TESE-prosedyren til Norge, en prosedyre som har åpnet nye dører for mannlige pasienter med komplekse fertilitetsutfordringer.

Med en ustoppelig tørst etter kunnskap, forplikter Dr. Jon Hausken seg til kontinuerlig faglig utvikling, alltid med et blikk rettet mot de nyeste forskningsresultatene og teknologiske fremskrittene i fertilitetsbehandlinger. Hans regelmessige deltagelse på internasjonale kongresser og aktive bidrag til anerkjente fagtidsskrifter vitner om en lege som aldri slutter å søke ny innsikt og forståelse. Denne kunnskapen bringes direkte tilbake til klinikkens praksis, hvor den blir integrert i behandlingsmetoder og pasientomsorg.

Dr. Jon Hausken har utmerket seg som en dynamisk og innflytelsesrik leder i fertilitetsmedisinens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Gjennom sitt aktive lederskap i Norske Forening For Assistert Befruktning (NOFAB) og som en prominent stemme i den nordiske fertilitetsforeningen, har han vært en nøkkelperson i å forme og fremme fagfeltet. Dr. Hausken har organisert og bidratt til mange betydningsfulle kongresser og internasjonale møter, hvor han har delt sin kunnskap og inspirert til samarbeid på tvers av landegrensene.

Klinikk Hausken har etablert seg som en leder innen fertilitetsmedisin, noe som reflekteres i deres bemerkelsesverdige suksessrater som jevnlig overstiger nasjonale gjennomsnitt. Dette er ikke bare et resultat av avanserte behandlingsmetoder, men også Dr. Jon Hauskens engasjement for en kultur av åpenhet og forpliktelse til kvalitet. Han legger stor vekt på transparent rapportering av behandlingsresultater, og iverksetter en omfattende analyse av de mange faktorene som bidrar til suksessrater. Denne metodiske tilnærmingen sikrer at pasientene ved Klinikk Hausken mottar de mest effektive behandlingene, tilpasset deres individuelle behov, og at klinikken kontinuerlig forbedrer seg i takt med nye medisinske fremskritt og innsikter.

Dr. Hausken møter utfordrende tilfeller og tilbakeslag med en bemerkelsesverdig grad av ærlighet og tilnærming. Han forstår at i en så delikat medisinsk disiplin som fertilitetsbehandling, kan det oppstå hindringer og skuffelser. Imidlertid er det nettopp i disse øyeblikkene at hans dedikasjon til forbedring blir tydelig. Dr. Hausken ser på hver eneste utfordring som en mulighet til å lære og finpusse behandlingsmetodene. Han er fast bestemt på å forstå årsakene bak tilbakeslagene og finne måter å kontinuerlig forbedre tilnærmingene på. Denne lidenskapen for læring og vilje til å konfrontere utfordringer har gjort ham til en lege som aldri gir opp, og som alltid søker etter bedre måter å hjelpe pasientene sine på.

Dr. Hausken deler verdifulle råd til alle som begynner sin reise innen fertilitetsbehandling. Han oppmuntrer pasientene til å initiere en åpen og tillitsfull dialog med sin fertilitetslege, der ingen spørsmål er for små eller for store. Forståelse er nøkkelen, og Dr. Hausken oppfordrer sterkt pasientene til å utforske og forstå de ulike behandlingsalternativene som er tilgjengelige. Han er opptatt av at pasientene skal føle seg trygge og fullt informerte om hver fase av behandlingsprosessen. I tillegg, legger han vekt på at et sterkt partnerskap mellom pasienten og legen, basert på felles mål og tillit, er avgjørende for en vellykket behandling. Dr. Hausken understreker også betydningen av tålmodighet og å ha realistiske forventninger, samtidig som han forsikrer pasientene om at han og hans team vil gjøre alt i sin makt for å hjelpe dem med å realisere drømmen om å starte en familie.

Sentralt i Dr. Hauskens tilnærming står prinsippet om åpen og transparent kommunikasjon med pasientene. Han mener at pasientene har rett til å forstå fullt ut behandlingsalternativene som tilbys, samt hva de kan forvente i løpet av behandlingen. Dette innebærer at ingen spørsmål er for små eller for store, og pasientene er oppfordret til å dele sine bekymringer og spørsmål når som helst i prosessen.

Dr. Hausken forstår at hver pasient er unik, og det er ikke en standard "one-size-fits-all" tilnærming i fertilitetsbehandling. Han er forpliktet til å tilpasse behandlingsplaner basert på pasientens individuelle behov og reaksjoner. Dette betyr at hvis det oppstår endringer i pasientens situasjon, om det er medisinske funn eller endringer i pasientens preferanser, vil behandlingsplanen revideres for å sikre at det beste resultatet oppnås. Denne tilnærmingen er med på å skape et partnerskap mellom pasienten og Dr. Hausken, hvor pasienten føler seg fullt informert, involvert og trygg gjennom hele behandlingsprosessen.

Dr. Jon Hausken står ut som en leder og innovatør innen fertilitetsbehandling. Hans engasjement for pasientene, kombinert med en banebrytende tilnærming til behandling, gjør Klinikk Hausken til et utmerket valg for de som søker hjelp til å realisere drømmen om en familie.

Bestill timeFertilitetssjekken

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Våre leger

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

Sommerferie på Klinikk Hausken:
Vi har stengt på alle våre avdelinger i perioden 1. juni til 26. juni.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Portrett av kundekoordinator

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon