Podcast
9/2/2024

Podcast: Ny episode

De 5 prøvemetodene som finnes på vei til ønskebarnet

I denne episoden vil Dr. Jon Hausken går igjennom de ulike prøvemetodene som et par er gjennom på vei mot ønskebarnet, om det tar unormalt lang tid å bli gravide.

For mange kan de 5 prøvemetodene mot graviditeten være noe de kjenner til, for andre kan det være fint å bli bevisst.

Fertilitet
4/2/2024

Kostholdsveiledning

Et godt kosthold kan positivt påvirke din fertilitetsbehandling

Hos oss er fertilitetsbehandling mer enn bare medisinske prosedyrer; det er en helhetlig reise som tar hensyn til både kropp og sinn.

Med kostholdsveileder Kine på laget, tilbyr vi en unik tilnærming som kombinerer ernæringsmessig ekspertise med omsorgsfull støtte. Kine er dedikert til å guide deg gjennom hvert steg av prosessen, tilpasset dine individuelle behov. La oss sammen finne veien til en balansert helse som hjelper deg på din fertilitetsreise. Les mer om hvordan vår kostholdsekspert kan hjelpe deg.

Podcast
16/1/2024

Podcast: Ny episode

Gode ord til kommende solo mødre

Hva om tilværelsen som alenemor blir bedre enn forventet?

Terapeut Tone Bråten gir gode ord til kommende solomødre i denne episoden av Fertilitetsrådet.

Fertilitet
20/12/2023

Mikro-TESE

Stavanger-teamet i Tyskland

Nylig besøkte teamet fra Stavanger-avdelingen en IVF-klinikk i München, Tyskland, som spesialiserer seg blant annet på mikro-TESE.

Oppholdet i Tyskland gav verdifull innsikt og lærdom, spesielt i operasjonsteknikk og hurtig og presis preparasjon av vevsprøver, noe som vil styrke tilbudet de kan gi sine pasienter ytterligere.

Micro-TESE er en avansert metode som tilbyr håp til mange menn som sliter med infertilitet, spesielt i tilfeller av non-obstruktiv azoospermi, der menn ikke har sædceller i ejakulert sædveske på grunn av redusert eller manglende produksjon av sædceller.

Micro-TESE er både et diagnostisk og terapeutisk inngrep, noe som kan spare betydelig tid fra utredning til graviditet.

Hvis du vurderer mikro-TESE eller ønsker å lære mer om denne behandlingen, kan et besøk hos Klinikk Hausken være et viktig første skritt. Med deres erfaring og ekspertise, er de godt posisjonert til å tilby personlig veiledning og en behandlingsplan som passer dine behov.

Podcast
26/10/2023

Podcast: Ny episode

Gode ord til deg under fertilitetsbehandling

I denne episoden vil veileder Tone Bråten normalisere tanker og følelser for deg som er i et heterofilt parforhold og går gjennom fertilitetsbehandling.

Er fertilitetsbehandling et valg? Hva skjer når vi blir fratatt muligheten til å bli gravide hjemme? Hvorfor kan det være vanskelig for andre å støtte IVF pasienter? Dette er noen av temaene Tone tar opp i denne episoden.

Podcast
13/10/2023

Podcast: Ny episode

Ultralyd under IVF. Hva ser vi etter?

Ultralyd er kanskje ikke det første du forbinder med IVF. Men det er faktisk et viktig verktøy for fertilitetslegen.

Hvordan brukes egenltig ultralyd under IVF? Dette tar terapeut Tone Bråten og Dr. Jon Hausken opp i denne episoden av Fertilitetsrådet.

Podcast
28/9/2023

Podcast: Ny episode

Missed, spontan og kjemisk abort - hva gjør vi?

I denne episoden vil vi snakke om det å miste tidlig i svangerskapet, hva som da må gjøres og hvor raskt man kan starte opp med behandling igjen. Har du erfaringer med dette, vil dette være en oppklarende episode for deg.

Tone Bråten, med sin erfaring som terapeut, bringer et medfølende og forståelsesfullt perspektiv til bordet. Hun sørger for at emosjonell og mental velvære er i fokus i diskusjonen. På den annen side gir Dr. Jon Hausken, anerkjent som en av de ledende IVF-spesialistene i Norge, innsikt i de medisinske aspektene. Sammen hjelper de deg å navigere et vanskelig og sensitivt tema.

IVF
21/9/2023

Rentefri betalingsavtale

Gjør det enklere å starte behandling

Med en rentefri betalingsavtale kan du planlegge IVF-behandling når det passer. Det kan gjøre timing enklere og redusere økonomisk stress.

Noen ganger får man det travelt med IVF siden fertiliteten går ned med økende alder. Derfor rådes mange til ikke å vente for lenge. Med en rentefri betalingsavtale får du friheten til å starte når det passer deg og kroppen din. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Podcast
14/9/2023

Podcast: Ny episode

Spørmål fra lytterne

I denne episoden svarer Jon og Tone på spørsmål fra lytterne. Hva er egentlig AMH, og igjen blir det fokus på egg kvalitet. Og er det slik at man kan velge eller se kjønn på embryo?

Tone og Jon er tilbake med en ny episode av sin populære podcast. Denne gangen dykker de dypt inn i spørsmål sendt inn av lytterne. Mange av disse spørsmålene er de vanlige, brennende spørsmålene vi alle har vært ivrige etter å få klarhet i.

Fertilitet
24/8/2023

AI og IVF

Først ute med ny teknologi

Spennende Nyheter! Hos Klinikk Hausken er vi alltid i forkant av teknologi, og sikrer at IVF-reisen til våre pasienter er støttet av det aller beste innen vitenskap og omsorg.

Derfor introduserer vi nå innovativ bruk av artificial intelligence (Fairtility™ med CHLOE-teknologi) i alle våre IVF-behandlinger.

Hvorfor er dette banebrytende?

  • Gjennomsiktighet: Vi gjør reproduktiv helse til en klar og gjennomsiktig reise. Du er ikke bare en pasient; du er en partner.
  • Prisvinnende Teknologi: CHLOE er ikke bare en hvilken som helst teknologi; det er et intelligent system som er anerkjent for sin ekspertise.
  • Innsikt: Med CHLOE ser vi ikke bare på kjente biomarkører. Vi oppdager nye, noe som gir oss enestående innsikt i embryoets utvikling.
  • Revolusjonerende vurdering: Oocyttvurdering vil aldri være det samme. Vi setter en ny standard innen reproduktiv medisin.

Vi gleder oss til å ta fatt på dette. Følg med - vi har mer informasjon snart.

Dine drømmer. Vår teknologi. Sammen skaper vi mirakler.

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen, Porsgrunn og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon