Vi vet alle at man bør ha et balansert kosthold, men mange blir ekstra oppmerksom på dette når de starter fertilitetsbehandling. Det er gjort mange vitenskapelige undersøkelser som viser en indikasjon på at et balansert kosthold og gode rutiner kan positivt påvirke fertiliteten hos kvinner og sædkvaliteten hos menn.

Hos Klinikk Hausken, anerkjenner vi hvor viktig en sunn og variert diett er for fertilitet. La oss hjelpe deg å finne den rette ernæringsbalansen for din fertilitetsreise.

Skreddersydd kostholdsveiledning

Veien til foreldreskap kan være kompleks. Derfor tilbyr vi individuelt tilpassede ernæringsplaner som styrker din fertilitet og generelle helse. Kine Ølund Nereng, vår kostholdsekspert, spesialiserer seg på å veilede kvinner og par gjennom IVF og andre fertilitetsbehandlinger. Med Kines ekspertise, kan du forvente en merket forbedring i din fertilitet og generelle velvære.

Møt Kine Ølund Nereng: din ernæringsekspert

Kine har en imponerende historie med å hjelpe individer og par mot et sunnere liv. Hennes kompetanse strekker seg fra å støtte MS- og kreftpasienter, til de som søker optimal fertilitet. Kines mål er å skape positive, varige livsstilsendringer som støtter både din helse og ditt fertilitetsmål.

Kine er utdannet sykepleier og har i tillegg tatt en Bachelor i ernæring. Hun har erfaring med kostholdsveiledning for MS- og kreftpasienter og andre som har ønsket en bedre livsstil og/eller vektreduksjon. Kine brenner for en sunnere livsstil og kan være behjelpelig med kostholdsrådgivning i forbindelse med IVF-behandling, sykdommer som PCOS og endometriose og vektreduksjon. Hun kan også hjelpe til med å oppnå et sunt og trygt kosthold i forbindelse med graviditet.

Hvordan vår kostholdsrådgivning fungerer

Din første konsultasjon med Kine er en personlig kartleggingstime, der hun blir kjent med deg, din bakgrunn og dine vaner. Basert på denne innsikten, utvikler hun en detaljert kostholdsplan skreddersydd for dine unike behov. Våre konsultasjoner er fleksible – tilgjengelige både på klinikken i Haugesund og via videochat/telefon. Oppfølgingssamtaler fokuserer på progresjon og justeringer, nøkkelen til å oppnå dine helse- og fertilitetsmål.

Bestill din time med Kine i dag

Er du klar for å ta det første skrittet mot en sunnere fertilitetsreise? Kontakt oss for å avtale din første konsultasjon med Kine. Prisen for første møte er kr 1250,-, med oppfølgingssamtaler til kr 625,-

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil Kine kontakte deg for å finne et tidspunkt som passer for deg.

Ung ansatt på IVF-klinikk

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Portrett av kundekoordinator

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon