IVF med donorsæd (IVFD).

"Hos Klinikk Hausken får alle par muligheten til IVF-behandling med donorsæd. Første steg er Fertilitetssjekken."

ivf med donorsæd ung smilende pasient

Vi tilbyr IVF- og IUI-behandling med donorsæd til alle par. Vi har gode prosedyrer på plass for rask igangsettelse av behandling og valg av donor. Vi bruker European Sperm Bank i Købehavn. Dette fordi de har godt utvalg av egnede donorer og gode rutiner for undersøkelser og oppfølging av donor. European Sperm Bank har gode prosedyrer for ivaretagelse av anonymitet, levering og kontroll på antall barn per donor gjennom sitt konsept med barnerettighet. Vi har svært gode resultater på denne type behandling.

Etter at du enten har ringt oss opp eller bestilt time til Fertilitetssjekken gjennom vårt mail system så vil dere motta et bekreftelsesbrev i posten. Dette brevet vil også inneholde informasjon om hva som skal skje i løpet av konsultasjonen. Timen starter med en samtale med legen der han tar seg god tid til å danne seg et bilde av problemstillingen deres og svare på evt. spørsmål.

Det settes deretter opp et behandlingsopplegg til dere og donor blir valgt av legen etter parets fysiske karakteristika.

Sykepleier går deretter nøye igjennom behandlingsforslaget med dere. Hun informerer dere om alle praktiske forhold knyttet til behandling (f.eks. tidsaspekt, ultralydkontroller lokalt der dere bor, medikamenthåndtering, injeksjonsveiledning, priser, kontrakt etc.).

Rekvisisjon til standard blodprøver som må tas før IVF behandling blir sendt i sammen med timebekreftelsen. Prøvene tas for å kontrollere infeksjonstegn og egg reserver. Blodprøvene tar dere på nærmeste sykehus ved første anledning. Dere blir informert om svarene når dere er her på Fertilitetssjekken.

De fleste sykehus har en lab hvor man kan gå og ta blodprøver uten timebestilling. Er det langt til nærmeste sykehus kan du sjekke med ditt legekontor om dere kan ta prøvene der, men prøvene må sendes til et godkjent laboratorium for analysering (liste over godkjente laboratorium vil være vedlagt). Dersom svar på blodprøvene foreligger og forundersøkelser legger opp til det, kan behandlingen som regel starte ved påfølgende menstruasjon.


IVF betyr befruktning utenfor kroppen. Kvinnen går gjennom en nedregulering og stimuleringsprosess. Etter en satt periode blir det gjort en ultralyd for å sjekke slimhinne og antall follikler. Ut i fra denne ultralyden blir det fastsatt dato på egg uttak. Noen ganger er det nødvendig å fortsette med medisiner i ett par ekstra dager for deretter å komme på ny ultralyd. Ved OPU dag blir dere sjekket inn i resepsjonen hvor kontrakter blir underskrevet, ID sjekket og betaling mottas. Dere får deretter tildelt et eget rom hvor dere kan trekke dere tilbake og slappe av før egg uttaket. Sykepleier kommer inn med medisiner i forkant av uttaket. Dere kan gå inn på lab i sammen. Det er alltid godt å ha en hånd å holde i.

Donorsæden har nå blitt klargjort og vil bli lagt oppi petri skålen i sammen med eggene som ble tatt ut. De vil deretter bli plassert i en inkubator. Har sykepleier vært inne og snakket med dere etter egg uttaket er dere «fri» til å gå hjem. Da er det bare å vente på telefon fra oss påfølgende morgen om hvordan det gikk med befruktningen. Dere vil også ved denne telefonsamtalen få beskjed om når innsettingen blir.

Vil også minne om hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en inkubator kalt EmbryoScope. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene i å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene lettere kan velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

Bestill timePris

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Oversikt andre IVF-behandlinger:

fertilitetssjekken ung mor viser sitt barn grønnsakshagen
Høyre pil rosa

Fertilitetssjekken – det første steget for deg som ønsker fertilitetsbehandling.

Høyre pil rosa

IVF – In vitro fertilisering

Høyre pil rosa

Eggdonasjon

Høyre pil rosa

Partnerdonasjon

Høyre pil rosa

TESE/PESA

Høyre pil rosa

mikro-TESE

Høyre pil rosa

ICSI

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Pluss ikon roas

Prisliste

Pluss ikon roas

Ofte stilte spørsmål

Pluss ikon roas

Kundeerfaringer

Kalender avtale ikon rosa

Kontakt oss i dag:

Timebestilling

Fertilitetssjekken

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Vi er der du er."

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon