Sædbanker tilbyr et stort utvalg donorsæd til fertilitetsklinikker.

Sædbanker leverer et stort utvalg donorsæd til fertilitetsklinikker, noe som gir pasientene en bedre sjanse til å finne den rette matchen for deres behov. Hos Klinikk Hausken bruker vi sædbanker lokalisert i Norden. Nordiske sædbanker er spesielt kjent for sin sikkerhet og suksessrate. Når det gjelder å finne givere, har nordiske sædbanker et av de største utvalgene i verden. Dette gir pasientene større sjanse til å finne en donor som passer godt for dem.

Nordiske sædbanker er også kjent for sine høye suksessrater. Dette skyldes delvis den strenge screeningsprosessen som givere gjennomgår. Kun sæd av høyeste kvalitet brukes i fertilitetsbehandlinger, noe som øker sjansene for suksess. Takket være det store utvalget av donorsæd og de høye suksessratene til bankene vi samarbeider med, kan våre pasienter oppnå drømmen om å stifte familie.

Gode ​​sædbanker bidrar til å sikre at pasientene får tilgang til sæd av beste kvalitet.

Norden har noen av de beste sædbankene i verden. Dette er fordi de har strenge screeningsprosesser for sine givere. De aksepterer bare sæd fra friske, unge menn uten familiehistorie med genetiske lidelser. I tillegg settes sædcellene i karantene i seks måneder før den slippes ut til pasientene for å sikre at den fortsatt er av god kvalitet. Som et resultat av disse høye standardene kan pasienter som bruker sæd fra Norden være trygge på at de får den beste kvaliteten på sædkvaliteten som er tilgjengelig.

Sædbanker tilbyr frosne sædprøver, som kan lagres i lange perioder.

Når det gjelder fertilitetsbehandling, er det mange alternativer tilgjengelig. Et alternativ som blir stadig mer populært er frosne sædprøver. Frosne sædprøver kan lagres i lange perioder, noe som gjør dem til et praktisk alternativ for par som ikke er klare til å bli gravide umiddelbart. Frosset sæd kan brukes hvis paret ønsker å bli gravide gjennom IVF, men ikke har tilgang til fersk sæd.

Vi hjelper enslige kvinner og par som trenger hjelp fra en sædbank.

Våre klinikker tilbyr ulike tjenester for å hjelpe par og enslige kvinner med å bli gravide. En av disse tjenestene er å skaffe donorsæd. Donorsæd kan brukes til kunstig befruktning, samt in vitro fertilisering (IVF). Kunstig inseminasjon er en enkel prosedyre der sæd settes inn i livmoren ved hjelp av en sprøyte. IVF er en mer kompleks prosedyre som innebærer å hente egg fra eggstokkene og befrukte dem med sæd i laboratoriemiljø. Når embryoet eller embryoene er opprettet, blir de implantert i livmoren.

Hvis du vurderer å bruke donorsæd, hjelper vi deg med å finne en anerkjent sædbank og gir deg informasjon om screeningsprosessen og hva du kan forvente.

Sædbanker spiller en viktig rolle i å hjelpe par med å bli gravide gjennom IVF.

Hvis du eller partneren din sliter med å bli gravid, kan det hende du vurderer in vitro fertilisering (IVF). Denne behandlingen innebærer å hente egg fra eggstokkene og befrukte dem med sæd i et laboratorium. De resulterende embryoene kan deretter implanteres i livmoren, og forhåpentligvis utvikle seg til en sunn graviditet.En av nøkkelkomponentene i IVF er sæd, som kan være fra den mannlige partneren eller kjøpes fra en sædbank.

Sædbanker spiller en viktig rolle i IVF, da de gir par og enslige kvinner høykvalitets sædceller som er screenet for genetiske lidelser. I tillegg tilbyr sædbanker et bredt spekter av donoralternativer, slik at legen kan velge en donor som ligner på en eller begge partnere.

Hvis du vurderer IVF, snakk med legen din om det er riktig å bruke sæd fra en sædbank. Dersom du vurderer å stifte familie og sliter med infertilitet, ikke nøl med å ta en fertilitetstest – den vil gi deg svarene du trenger.

Portrett av kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Pasient ikon rosa

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon