Med 3D-ultralyd kan du følge med på graviditeten og barnet ditt på en trygg og informativ måte.

Mange ønsker å få se det lille barnet sitt før fødselen. Dette har vært mulig i mange år med 2D-ultralyd som vi tilbyr på alle våre klinikker. Med 3D-ultralyd teknologien som vi tilbyr til våre pasienter i Stavanger, kan gravide se litt mer detaljerte bilder av barnet i magen.

Hva er ultralyd?

Ultralyd er en medisinsk teknikk som brukes til å undersøke innsiden av kroppen ved å sende ut ultralydbølger. Bølgene brukes til å skape et bilde av pasientens indre organer og vev. Ultralydteknologi er veldig nyttig for leger når de skal diagnostisere medisinske tilstander eller skade. Det er smertefritt, non-invasivt og har få, om noen, bivirkninger.

Hva er forskjellen mellom 2D og 3D?

2D-ultralyd brukes til å skape et flatt bilde av det som undersøkes. 3D-ultralyd skaper en tredimensjonal modell av det som undersøkes. Begge metodene gir svært gode resultater.

Uke 12 ultralyd - hva kan du se av barnet?

Ved uke 12 av svangerskapet kan leger gjøre en ultralydundersøkelse for å se hvordan fosteret utvikler seg. Ved denne tiden er det fortsatt for tidlig å se barnet kjønn, men det kan allerede sees tredimensjonale bilder av fosteret, og legene kan måle fostervannet og undersøke organene. Det er også mulig å se om fosteret har noen medfødte misdannelser. Fra uke 14 kan man se barnets kjønn med begge ultralydmetodene.

Ultralyd i uke 24 av svangerskapet

Ved uke 24 av svangerskapet er det vanlig å gjøre en ultralydundersøkelse. På dette tidspunktet kan legene se barnets kjønn. Dette ultralydet kan også brukes for å måle fostervann, måle lengden på fosteret og se om det er bevegelser fra fosteret. Det er også mulig å se flere detaljer om barnet, som ansiktsuttrykk, øyne, ører og hår.

Våre medisinske målinger under ultralyd

Mens legene gjør ultralydundersøkelsen, kan de også gjøre andre medisinske målinger. Dette kan inkludere å måle nakkefolden til fosteret, måle hjertefrekvensen og sjekke blodstrømmen mellom morkaken og fosteret. Legene kan også prøve å bestemme fosterets vekt og måle hvor mye fett som er under huden.

Hva er fordelene ved 3D ultralyd?

Det kan hjelpe leger å diagnostisere noen medisinske tilstander som ikke kan oppdages ved 2D-ultralyd. 3D-ultralydet gi deg et klarere bilde av barnet ditt og detaljerte bilder av ansiktstrekkene. Det kan også hjelpe foreldrene å føle seg mer knyttet til barnet , og de kan få en bedre forståelse for veksten og utviklingen av barnet.

3D ultralyd hos Klinikk Hausken

Klinikk Hausken tilbyr 3D-ultralyd til gravide ved klinikken i Stavanger sentrum. Vi ønsker alltid å gi kommende foreldre den beste ultralydundersøkelsen, veiledningen og opplevelsen som mulig. Vi har erfaring med å ta bilder av babyer, og vi gir profesjonelle veiledning og informasjon til foreldrene.

Gravide som ønsker time

Alle gravide som ønsker ultralyd kan bestille time hos oss. Alle klinikkene tilbyr 2D teknologi. I Stavanger kan du også bestille 3D-teknologi. Det er ikke nødvendig med henvisning fra din fastlege.

Aktuelt om 3D ultralyd

3D-ultralyd er et nyttig verktøy for leger og gravide. Det er et non-invasiv og smertefri metode. Det kan også hjelpe foreldre til å få et klarere bilde av barnet deres og hjelpe med å øke den emosjonelle tilknytningen. Hos Klinikk Hausken tilbyr vi 3D-ultralyd ved klinikken i Stavanger, og vi vil gjerne hjelpe deg med å få et klarere bilde av ditt kommende barn. Du kan bestille time uten henvisning fra din fastlege.

Priser

Her er en liten prisoversikt for noen behandlingene hos Klinikk Hausken.

Svangerskapskontroll med ultralyd

kr 1850,-

Gynekologisk undersøkelse

kr 1850,-

Høyre pil rosa

Se hele prislisten her

Våre leger

Nedenfor ser du legene som du møter på denne klinikken. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å bestille time hos oss.

No items found.

Vi tilbyr ultralyd i flere byer.

Klinikk Hausken tilbyr gravide kvinner ultralyd ved alle sine fem avdelinger.

Om Klinikk Hausken.

Klinikk Hausken ble etablert i 2006. Siden den gang har klinikken vokst og vi er i dag fem klinikker i Norge. Klinikken er størst i Norge innen fertilitet, men ultralyd for gravide og gynekologiske undersøkelser for kvinner i alle aldre har alltid vært en vikti del av klinikkene.

Smilende kvinnelig ansatt

Bestill din time her.

Vi hjelper deg med å finne en time. Gi oss gjerne 2-3 tidspunkter som passer deg best.

Person og lokalisasjon ikon rosa

Velg den klinikken som er nærmest deg.

Ikon for gynekolog og ultralyd

Våre gynekologer hjelper gravide og kvinner i alle aldre

Dokument og profil ikon rosa

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Pasient og spørsmål ikon rosa

Har du spørsmål? Vi svarer deg så raskt vi kan.

ID og dokument ikon rosa

Timebestilling & spørsmål

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Vanligvis for du time uten ventetid. Send oss gjerne spørsmål dersom det er noe du lurer på.

ID og sikkerhet ikon rosa

Dine detaljer er trygge

Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Portrett av kundekoordinator

"Klinikk Hausken har moderne klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund"

Moderne interiør og kontorer på klinikken
Dokument med bokmerke ikon rosa

Resultater

Vårt team av leger og embryologer har tilgang til nyvinnende teknologi innen fertilitet og gynekologi.

Venteværelse på fertilitetsklinikken
Bekreftelse ikon rosa

Størst i Norge

Klinikken har vokst siden starten i 2006. Vi hjelper flere single og par med IVF-behandling enn noen andre.

Moderne legekontor på klinikken
ID og bekreftelses ikon rosa

Personlig

Hos oss får du en behandling som er nøyaktig tilpasset deg. Det er en viktig årsak til vår suksessrate.

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon