Fertilitetsbehandling (IVF) og gynekologi i Oslo

Mikroskop i et moderne laboratorium
Klinikk Hausken

March 7, 2017

Mikroskop i et moderne laboratorium

Siden 2006 har kunder strømmet til klinikkene våre rundt om i landet. Nå som vi åpner klinikk i Oslo, blir det enda enklere for mange pasienter å komme til oss. Vi gleder oss til dette nye kapittelet og vi ser frem til å hjelpe enda flere par med å oppfylle ønskedrømmen.

I den nye klinikken møter du et profesjonelt team som har mange års erfaring. Fagmiljøet hos Klinikk Hausken samarbeider tett og på tvers av de 4 klinikkene. Det nyter våre kunder godt av.

Fertilitet er et spennende fagområde som krever konstant oppdatering. I forbindelse med åpningen er det spesielt 3 områder hvor vi kan tilby oppdatert teknologi og kompetanse.

Arkitekttegning av ny klinikk
Krohnark har levert et interiør som er i tråd med vår DNA. Interiøret er visuelt imponerende og samtidig brukervennlig. 700 kvadratmeter med det siste teknologiske ekspertisen innen gynekologi og fertilitet. Lett tilgjengelig på Lysaker Torg med parkeringshus vegg-i-vegg og Lysaker Stasjon 3 minutter unna.

Teknologi som øker dine muligheter

Spermaanalysator (SCA® CASA System)

Av og til er det spermiene som er årsaken til uteblitt graviditet. Faktiskt er dette tilfelle oftere enn det vi tidligere har trodd. Når det er spermiene som er årsaken til fertilitetsproblemer, er det ofte på grunn av at DNA er skadet eller har såkalt fragmentering. Dette kan reduserer embryoutviklingen og kan hindre en vellykket graviditet. For å tilby pasienter den beste muligheten har vi har investert i den mest moderne og avanserte spermaanalysatoren på markedet (SCA® CASA System).

Hvordan kan dette hjelpe deg og din partner å bli gravid?

Hos pasienter der spermiene har strukturelle skader, kan vi nå skille bort spermier med fragmentert DNA. Når vi bruker “SCA DNA Fragmentation” modul øker vi muligheten dere har for å bli gravid.

Inkubator og Embryoovervåking (Geri Genea Biomedx)

Gjennom flere år har vi vært tidlig ute med embryoovervåking, såkalt Embryoscope. I den nye klinikken på Lysaker har vi nå det aller siste innen embryoovervåkning – Geri Genea Biomedx. Dette er en inkubator med en integrert overvåking av embryoene. Den har individuelt kammer for hvert embryo og sørger for et optimalt miljø. Hvert kammer har også eget kamera som overvåker utviklingen av embryoet over tid.

Hvordan bidrar embryoovervåking i din fertilitetsbehandling?

Når vi kan overvåke utviklingen av embryoene har vi muligheten til å velge de som viser best potensialet. Denne teknikken har revolusjonert fertilitetsbehandlingen. Siden overvåkingen nå er innebygget i inkubatoren, unngår man unødige forstyrrelser for embryoet. Med ny software har også bildekvaliteten blitt mer nøyaktig. Samlet øker dette presisjonen og muligheten for å velge optimal embryo som fører til en vellykket graviditet.

Eeva™ Test

Denne testen overvåker den tidlige fasen i embryoet fra dag 1-3. Testen lager en video av embryoet og analyserer det direkte i inkubatoren uten forstyrrelser. Resultatene gjør at man kan på en sikker og objektiv måte forutse potensialet til hvert embryo.

Illustrasjon av Klinikk Hausken logo
Klinikk Hausken

Andre artikler

Gå til hovedside ikon rosa
Hjem
Finn dokument ikon rosa
Priser
Lokasjon ikon rosa
Klinikker
Dokument og penn ikon rosa
Time
Telefon bok ikon rosa
Telefon