“Ring oss for en uforpliktende prat”

IVF OG AIH – MED ELLER UTEN DONORSPERM

Du trenger ikke reise til Danmark for å få IVF eller AIH behandling med eller uten donorsæd. Klinikk Hausken har «state of the art» klinikker både i Haugesund, Bergen og Stavanger.

 

Vi er vant til å se nye muligheter og har fokus på parets individuelle situasjon. Ofte kan det være små justeringer som sikrer positivt utfall.

 

Klinikk Hausken er kjent for å være innovativ og kan vise til svært gode resultater på par som tidligere har hatt mange negative forsøk. I en stor studie har vi vist at nærmere 70% av de parene som har hatt 3 eller flere negative forsøk blir gravide hos oss!

 

Som den største private IVF klinikken i Norge kan vi tilby fortløpende utredning og behandling uten ventetid.

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.