Fertilitetsbehandling uten ventetid – IVF klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund

Fertilitetsbehandling uten ventetid – IVF klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund

Fertilitetsbehandling uten ventetid – IVF klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund

“Vi hjelper deg og din partner til å bli gravid”

FERTILITETSSJEKKEN – FØRSTE STEG

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

 

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

VELG DIN KLINIKK

Klinikk Hausken er Norges største IVF klinikk. Hos oss får du individuelt tilpasset IVF behandling med god kommunikasjon gjennom hele prosessen.

 

IVF og prøverørsbehandling gir størst sjanse for å oppnå barneønske. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din partner.

VAKTTELEFON

Er du en av våre IVF kunder som for tiden er i behandling og trenger å kontakte oss utenfor våre åpningstider vennligst ring oss på telefon 47 75 59 73. Legen ringer deg opp igjen når han ser tapt anrop.

PLANLEGG DIN EGEN IVF BEHANDLING

Det er mange ting som kan være medvirkenede årsaker til at man ikke blir gravid. Derfor tilbyr vi deg og din partner individuelt tilpassede behandlingsopplegg.

 

Du har en høyere suksessrate dersom du sammen med oss planlegger din egen IVF behandling.

testimonial

– Kundeerfaringer –

 

“Opplevelsen av nysamtalen var veldig god. Vi følte oss godt ivaretatt av dr Jon Hausken, han uttrykte en trygghet om at han kunne sitt fag, og vi fikk tillit til at vi kunne få hjelp her. Nysamtalen med sykepleier var også veldig informativ og god. Vi følte at det var god tid til oss.”

 

Linda & Geir-Egil fra Stavanger

map-no-stavanger

BESTILL TIME

Ta direkte kontakt med oss og bestill time. Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Vi har ikke refusjonsordning med det offentlige.