“Ring oss for en uforpliktende prat”

TO KVINNER SOM ØNSKER BARN

Vi hjelper lesbiske par som ønsker barn. Hos oss kan dere velge mellom inseminering med donorsperm (AID) eller IVF med donorsperm (IVFD). Vi bestiller donorsperm fra Danmark slik at dere slipper å reise til utlandet i forbindelse med behandlingen.

 

På Klinikk Hausken møter dere et team med høy kompetanse og lang erfaring. Det er ikke ventetid hos oss, så det trenger ikke ta lang tid før dere kan starte på reisen mot å bli foreldre.

 

AID

Inseminering med donorsæd kalles AID og er den mest brukte befruktningsmetoden for lesbiske par. Etter at paret har vært til Fertilitetssjekken og informasjon om behandling er gitt bestilles donorsæd fra Danmark. Donor må ikke være anonym og skal være tilpasset parets karakteristika (etnisitet, øyenfarge og hårfarge). Donorsæden er frosset ned i noe vi kaller strå. Disse kan lagres i vår klinikk i påvente av behandling.

 

AID kan gjennomføres i naturlig syklus eller stimulert syklus (hormonstimulering). Man gjør en ultralyd undersøkelse på menstruasjonsdag 10- 11 for å sjekke at hun kommer med eggløsning og at slimhinnen er tykk og fin. Kvinnen starter deretter med å undersøke LH i urin (Clear plan). Når LH blir positiv gjør man inseminering dagen etter. Det hender at vi gir en eggløsningssprøyte (Ovitrelle) for å være sikker på timingen. Man bruker et strå per behandling. Strået tines og sædprøven settes så opp i livmorhulen med et kateter. Dette gjør det lettere for sædcellene å befrukte egget.

Hvis kvinnen mangler eggløsning eller har et modningsproblem så kan man gi hormonstimulering for å sikre nødvendig eggløsning.

 

Er det infertilitetsårsaker hos kvinnen kan det også være aktuelt å kombinere sæddonasjon og IVF behandling (IVFD). Inseminasjon med donor sæd koster 9 700,- I tillegg kommer kostnaden med kjøp og frakt av sæd.

MER INFO OM IVFD

IVFD – IVF med donorsæd

IVF betyr befruktning utenfor kroppen. Kvinnen går gjennom en nedregulering og stimuleringsprosess. Etter en satt periode blir det gjort en ultralyd for å sjekke slimhinne og antall follikler. Ut i fra denne ultralyden blir det fastsatt dato på egg uttak. Noen ganger er det nødvendig å fortsette med medisiner i ett par ekstra dager for deretter å komme på ny ultralyd. Ved OPU dag blir dere sjekket inn i resepsjonen hvor kontrakter blir underskrevet, ID sjekket og betaling mottas. Dere får deretter tildelt et eget rom hvor dere kan trekke dere tilbake og slappe av før egg uttaket. Sykepleier kommer inn med medisiner i forkant av uttaket. Dere kan gå inn på lab i sammen. Det er alltid godt å ha en hånd å holde i.

Donorsæden har nå blitt klargjort og vil bli lagt oppi petri skålen i sammen med eggene som ble tatt ut. De vil deretter bli plassert i en inkubator. Har sykepleier vært inne og snakket med dere etter egg uttaket er dere «fri» til å gå hjem. Da er det bare å vente på telefon fra oss påfølgende morgen om hvordan det gikk med befruktningen. Dere vil også ved denne telefonsamtalen få beskjed om når innsettingen blir.

 

Vil også minne om hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en inkubator kalt EmbryoScope. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene i å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene lettere kan velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

 

IVFD Pakke

Det er en del kriterier som må fylles skal en gå inn i en pakke. Legen går gjennom kriteriene på Fertilitetssjekken og vil kunne informerere om dere er godkjent for pakke mot slutten av denne utredningen. Her kan dere se en liten oversikt over hva som ligger til grunn for legens avgjørelse og bruksvilkår:

 

  • Kvinnen som skal gjennomgå behandlingen skal ikke være over 39 år ved kontraktstidspunktet.
  • AMH skal være over 5 og/eller ha antall antrale follikler (ultralyd) på minimum 10
  • Behandlingen (inntil 3 IVF forsøk) skal være gjennomført innen 18 måneder.
  • Kontrakten er oppfylt etter 3 startede IVF forsøk eller når paret har oppnådd graviditet og har fått barn.
  • Nedfrysning og tilbakeføring av tinte embryo inngår ikke i «3 pakke» kontrakt.
  • Tillegg som ICSI, kirurgisk uthenting av sædceller(TESE/PESA) eller langtidsdyrkning er ikke inkludert i prisen.

 

Legen kan avvike fra de generelle vilkårene og vurdere i hvert enkelt tilfelle mulighet for tilbud om «3 pakke».

 

Pris på pakke per i dag er kr 73 200,-

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.