HOS OSS FÅR DU EN TILPASSET

PRØVERØRSBEHANDLING

Vi arbeider for å innfri dine forventninger

“Klinikk Hausken er størst innen privat IVF”

PRAKTISK INFORMASJON

Blodprøver

Alle må ha tatt blodprøver vedrørende HIV, Hepatitt B og C + antistoff mot røde hunder (kun kvinnene) før behandling kan starte. Dette er for å sikre at der ikke skjer smitte av og/eller mellom embryo (forskrift). Disse blodprøvene må analyseres ved et laboratorium som er godkjent for smittetesting for assistert befruktning.

Blødning før oppstart behandling

Ved lang protokoll (Synarela nesespray) skal du ha hatt en blødning før oppstart av hormoninjeksjoner. Hvis denne uteblir må du ringe oss. Alternativene blir å avvente noen dager, evt utsette behandlingen 1 uke, evt gjøre en ultralyd for å avklare problemet. Og har en fått blødning og er på lang protokoll kan man gjerne ringe ett par dager senere (f.eks. hvis den starter i løpet av helgen).

Betaling

Du kan betale med kort eller kontant her på klinikken. Foretrekker du betaling via nettbank så er det selvfølgelig fullt mulig. Da kan du betale til kontonummer 3240 07 58440 og merke med ditt navn i meldingsfeltet.   Vi kan dessverre ikke ta i mot kontanter som overskrider 10 000 NOK.   Noen ganger blir dessverre ivf behandlingen avbrutt før eller etter egguttak. Blir ivf behandlingen avbrutt før egguttaket har vi en egen pris på dette.

Apotektjeneste

Det kan være lurt å kontakte apoteket tidlig. Det er ikke alle apotek som har disse medisinene inne. Apotekene skal imidlertid kunne skaffe medisinene til neste dag. Hvis du ikke bor i ”storbyene” er det viktig å ha dette i mente.   Alle reseptene våre er reiterert; dette betyr at du kan bruke resepten om igjen hvis du har bruk for mer medisin.   Husk at flere må ha medisiner lengre enn til fredagen.   Noen må kanskje også øke dosen.   Siden en går inn i helg med stengte apotek bør en være føre var.

Våre mest brukte apotek

  • Vitusapotek Lysaker Stasjon: 674 92 330
  • Vitusapotek Løven Stavanger: 519 10 880
  • Vitusapotek Nordstjernen Bergen: 552 18 384
  • Apotek 1 Løven Haugesund: 527 07 850

Sprøyteveiledning

Du har fått gjennomgang av sykepleier ved klinikken. I tillegg fikk du med deg informasjonsbrosjyrer. Sprøyteveiledning er linket opp mot medikamentet og disse finner du her.

KONTAKT OSS I DAG

Siden 2006 har Klinikk Hausken hjulpet par med drømmen om å få barn. Siden den gang har vi blitt 4 avdelinger og er den største private IVF klinikken i Norge. Bestill time eller kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din partner.

TIMEBESTILLING