“Ring oss for en uforpliktende prat”

MANN OG KVINNE SOM ØNSKER BARN

Vi på Klinikk Hausken ønsker dere velkommen hjem. For det er slik vi ønsker at dere skal føle det når dere kommer til oss. For mange er det en tung byrde å bære at en ikke kan få barn på egenhånd. Men vi på klinikk Hausken ønsker å lette på denne byrden.

 

Med vår lange erfaring innen assistert befruktning, høye kompetanse og vår hjertevarme vil vi hjelpe dere på reisen mot å bli foreldre.

 

Bestill time hos oss i dag så kan vi ta en mer detaljert prat om hva dere ser for dere og hvordan vi kan hjelpe dere. Og ettersom vi har ingen ventetid hos oss så er det ikke lenge før dere har startet på reisen mot å bli foreldre.

 

Fertilitetssjekken:

Har du og din partner prøvd å bli gravid i noen måneder uten positivt resultat? De fleste par venter som oftest for lenge før de søker hjelp. Visste du at hvis alt er «normalt» så skal en kunne bli gravid når en bestemmer seg for at en er klar. Skjer ikke dette så anbefaler vi på Klinikk Hausken at du og din partner tar Fertilitetssjekken. Ikke kast bort dyrebar tid og søk hjelp i dag.

 

Klinikk Hausken er spesialister på infertilitet og kan med en enkel utredning av deg og din partner finne ut hvor veien videre bør gå. Det kan være alt fra en lett hormonstimulering til IVF behandling. For 2 700,- vil dere få svar på dagen om hva som må til for at deres drøm om å bli foreldre vil bli virkelighet.

 

Ring eller send oss en mail i dag så finner vi en time som passer for deg. Vi er klar for å ta i mot deg mandag til fredag på Klinikk Hausken.

 

Bestilling av time til konsultasjon.

Etter at du enten har ringt oss opp eller bestilt time gjennom vårt mail system så vil dere motta et bekreftelsesbrev i posten. Dette brevet vil også inneholde informasjon om hva som skal skje i løpet av konsultasjonen. Her vil det også foreligge rekvisisjoner til blod prøver som vi gjerne vil at dere skal ta i forkant av timen. Standard prøvene som må foreligge før eventuell behandling er HIV, Hepatitt B og C. Rubella blir også sjekket på kvinnen. En liste over godkjente laboratorier vil også vedligge.

 

Hva skjer egentlig i løpet av Fertilitetssjekken hos Klinikk Hausken?

Konsultasjonen tar ca. to timer. Dere starter med en samtale med legen der han tar seg god tid til å danne seg et bilde av problemstillingen deres og svare på evt. spørsmål dere måtte ha. For kvinnen omfatter Fertilitetssjekken også at det blir foretatt en ultralydundersøkelse av livmoren og eggstokkene. For mannen vil en sædanalyse bli utført. Svarene på disse undersøkelsene vil foreligge i løpet av konsultasjonen.

 

Legen vil deretter gi dere informasjon om behandlingsalternativer og deres prognose for vellykket behandling.

 

Videre får dere en samtale med sykepleier som går nøye gjennom det mest aktuelle behandlingsforslag. Hun informerer dere om alle praktiske forhold knyttet til behandling som tidsaspekt, ultralydkontroller lokalt der dere bor, medikamenthåndtering, injeksjonsveiledning, priser, kontrakt osv.

 

IVF behandling (In Vitro Fertilisering)

IVF betyr befruktning utenfor kroppen. Kvinnen går gjennom en nedregulering og stimuleringsprosess. Etter en satt periode blir det gjort en ultralyd for å sjekke slimhinne og antall follikler. Ut i fra denne ultralyden blir det fastsatt dato på egg uttak. Noen ganger er det nødvendig å fortsette med medisiner i ett par ekstra dager for deretter å komme på ny ultralyd. Ved OPU dag blir dere sjekket inn i resepsjonen hvor kontrakter blir underskrevet, ID sjekket og betaling mottas. Dere får deretter tildelt et eget rom hvor dere kan trekke dere tilbake og slappe av før egg uttaket. Nå er det også tid for at mannen avleverer sæd prøven som skal benyttes ved egg uttaket. Vi har egne lyd isolerte rom hvor mannen kan avlegge prøven i fred og ro. Dette er planlagt slik at dere kan begge være med inn på lab for egg uttaket. Det er alltid godt å ha en hånd å holde i. Etter egg uttaket vil dere kunne slappe av på rommet deres. Har sykepleier vært inne og snakket med dere er dere «fri» til å gå hjem. Da er det bare å vente på telefon fra oss påfølgende morgen om hvordan det gikk med befruktningen. Dere vil også ved denne telefonsamtalen få beskjed om når innsettingen blir. Vil også minne om hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en inkubator kalt EmbryoScope. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene i å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene lettere kan velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

 

IVFD – Vi tilbyr også IVF med donorsæd. Dette tilbys par hvor mannen ikke har sædproduksjon eller hvor sædkvaliteten er for dårlig.

 

Prisen på et IVF forsøk ligger for tiden på  36 600,- Prisen inkluderer oppfølging av lege og sykepleier gjennom hele behandlingsforløpet, opp til 2 stk. ultralyd, egguttak, EmbryScope og innsetting av embryo. Medisiner kommer i tillegg.

 

Dersom legen vurderer det som medisinsk uforsvarlig å gjennomføre behandling på grunn av overstimuleringssyndrom (OHSS) eller andre komplikasjoner som blødning/infeksjon, skal paret ikke betale for den første tilbakeføringen etter eventuell nedfrysing av embryo.

 

Vi har egen pris hvis forsøket blir avbrutt før egguttak. 6 200,-

 

Tillegg ekstra ultralyd monitorering (utover de to inkludert i IVF prisen): Pris kr 750,-

 

IVF Pakke

Det er en del kriterier som må fylles skal en gå inn i en pakke. Legen går gjennom kriteriene i løpet av Fertilitetssjekken og informererer om dere er godkjent for pakke mot slutten av denne utredningen. Her kan dere se en liten oversikt over hva som ligger til grunn for legens avgjørelse og bruksvilkår:

 

  • Kvinnen skal ikke være over 39 år ved kontraktstidspunktet.
  • AMH skal være over 5 og/eller ha antall antrale follikler (ultralyd) på minimum 10
  • Behandlingen (inntil 3 IVF forsøk) skal være gjennomført innen 18 måneder.
  • Kontrakten er oppfylt etter 3 startede IVF forsøk eller når paret har oppnådd graviditet og har fått barn.
  • Nedfrysning og tilbakeføring av tinte embryo inngår ikke i «3 pakke» kontrakt.
  • Tillegg som ICSI, kirurgisk uthenting av sædceller(TESE/PESA) eller langtidsdyrkning er ikke inkludert i prisen.

 

Legen kan avvike fra de generelle vilkårene og vurdere i hvert enkelt tilfelle mulighet for tilbud om «3 pakke».

 

Pris på pakke per i dag er kr  73 200,-

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.