“Ring oss for en uforpliktende prat”

IVFD – IVF MED DONORSÆD

Vi tilbyr IVF og AIH behandling med donorsæd til alle par. Vi har gode prosedyrer på plass for rask igangsettelse av behandling og valg av donor. Vi bruker European Sperm Bank i Købehavn. Dette fordi de har godt utvalg av egnede donorer og gode rutiner for undersøkelser og oppfølging av donor. European Sperm Bank har gode prosedyrer for ivaretagelse av anonymitet, levering og kontroll på antall barn per donor gjennom sitt konsept med barnerettighet. Vi har svært gode resultater på denne type behandling.

 

Fertilitetssjekken
Etter at du enten har ringt oss opp eller bestilt time til Fertilitetssjekken gjennom vårt mail system så vil dere motta et bekreftelsesbrev i posten. Dette brevet vil også inneholde informasjon om hva som skal skje i løpet av konsultasjonen. Timen starter med en samtale med legen der han tar seg god tid til å danne seg et bilde av problemstillingen deres og svare på evt. spørsmål.

 

Det settes deretter opp et behandlingsopplegg til dere og donor blir valgt av legen etter parets fysiske karakteristika.

 

Sykepleier går deretter nøye igjennom behandlingsforslaget med dere. Hun informerer dere om alle praktiske forhold knyttet til behandling (f.eks. tidsaspekt, ultralydkontroller lokalt der dere bor, medikamenthåndtering, injeksjonsveiledning, priser, kontrakt etc.).

 

Rekvisisjon til standard blodprøver som må tas før IVF behandling blir sendt i sammen med timebekreftelsen. Prøvene tas for å kontrollere infeksjonstegn og egg reserver. Blodprøvene tar dere på nærmeste sykehus ved første anledning. Dere blir informert om svarene når dere er her på Fertilitetssjekken.

 

De fleste sykehus har en lab hvor man kan gå og ta blodprøver uten timebestilling. Er det langt til nærmeste sykehus kan du sjekke med ditt legekontor om dere kan ta prøvene der, men prøvene må sendes til et godkjent laboratorium for analysering (liste over godkjente laboratorium vil være vedlagt). Dersom svar på blodprøvene foreligger og forundersøkelser legger opp til det, kan behandlingen som regel starte ved påfølgende menstruasjon.

 

IVFD – IVF med donorsæd
IVF betyr befruktning utenfor kroppen. Kvinnen går gjennom en nedregulering og stimuleringsprosess. Etter en satt periode blir det gjort en ultralyd for å sjekke slimhinne og antall follikler. Ut i fra denne ultralyden blir det fastsatt dato på egg uttak. Noen ganger er det nødvendig å fortsette med medisiner i ett par ekstra dager for deretter å komme på ny ultralyd. Ved OPU dag blir dere sjekket inn i resepsjonen hvor kontrakter blir underskrevet, ID sjekket og betaling mottas. Dere får deretter tildelt et eget rom hvor dere kan trekke dere tilbake og slappe av før egg uttaket. Sykepleier kommer inn med medisiner i forkant av uttaket. Dere kan gå inn på lab i sammen. Det er alltid godt å ha en hånd å holde i.

 

Donorsæden har nå blitt klargjort og vil bli lagt oppi petri skålen i sammen med eggene som ble tatt ut. De vil deretter bli plassert i en inkubator. Har sykepleier vært inne og snakket med dere etter egg uttaket er dere «fri» til å gå hjem. Da er det bare å vente på telefon fra oss påfølgende morgen om hvordan det gikk med befruktningen. Dere vil også ved denne telefonsamtalen få beskjed om når innsettingen blir.

 

Vil også minne om hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en inkubator kalt EmbryoScope. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene i å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene lettere kan velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.