“Ring oss for en uforpliktende prat”

ICSI – INTRACYTOPLASMATISK SPERMIEINJEKSJON

Intracytoplasmatisk Spermieinjeksjon som også kalles ICSI, er mikroinjeksjon av spermie inn i ett egg. Dette benyttes f.eks. i tilfeller ved lav sæd kvalitet eller motilitet. Etter at eggene er hentet ut av kvinnen blir sædcellene injisert direkte inn i egget og plassert i en inkubator. Hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en inkubator kalt EmbryoScope. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene kan lettere velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.