“Ring oss for en uforpliktende prat”

FER – EMBRYO PÅ FRYS

Nedfrysning og lagring av embryo:

Etter IVF behandling så kan det av og til være embryo «til overs». Disse kan da fryses ned slik at de kan brukes ved en senere anledning skulle IVF forsøket ikke være vellykket. Ettersom disse embryoene kan oppbevares i 5 år kan disse embryoene også benyttes ved et søskenforsøk. Paret inngår en skriftlig avtale på å fryse ned embryoene og må signeres av begge når den tid kommer at de skal tilbakeføres.

 

Tilbakeføring av tinte embryo:

Når et par ønsker å benytte seg av sine frosne embryo så er det bare å ringe oss på klinikken og gi beskjed om når en ser for seg tilbakeføringen. Journalen blir deretter hentet frem og lagt til vurdering hos legen. Etter nøye gjennomgang av legen vil paret bli kontaktet av sykepleier som vil gi videre informasjon om protokoll og tidsperspektiv. Ettersom det kan gå noen år mellom et ferskt IVF forsøk og et FER forsøk så er det ekstremt viktig at både mannen og kvinnen signerer på FER skjemaet (her kan du legge link til skjemaet) før innsetting kan gjennomføres. Dette skjemaet er en bekreftelse på at dere er begge enige om tilbakeføring av tinte embryo og at dere fremdeles er et par.

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.