“Ring oss for en uforpliktende prat”

DIAGNOSTISK OG KIRURGISK HYSTEROSKOPI

Hysteroskopi – Hysteros er gresk for kvinnens livmor, mens skopi betyr bruk av spesielle instrumenter til undersøkelse og observasjon.

 

Hysteroskopi betyr derfor at legen bruker et spesielt instrument, hysteroskopet, til å undersøke innsiden av kvinnens livmor. Det festes en lyskabel og et videokamera til hysteroskopet slik at legen kan se innsiden av livmoren på skjerm.

 

Når legen kun er inne og undersøker kalles det diagnostisk hysteroskopi. Det er også mulig å føre instrumenter gjennom kanaler i hysteroskopet og gjøre operasjoner inne i livmorhulen. Dette kaller vi kirurgisk hysteroskopi.

 

Diagnostisk hysteroskopi kan gjøres før assistert befruktning for å undersøke om livmorhulen er normal i form og størrelse. Hvis noe er galt kan man rette på dette før behandlingen starter. Som regel vil livmorhulen være normal, men hos noen kan man finne forandringer, slik som polypper eller sammenvokstringer. Hos andre kan man finne tegn på lokale infeksjoner i livmorslimhinnen.

 

Hos oss kan du få gjort både diagnostisk og kirurgisk hysteroskopi. Våre leger har lang erfaring og har gjort hundrevis av hysteroskopier. Inngrepet gjøres poliklinisk og i lokalbedøvelse. Hvis du har behov for hysteroskopi kan du trygt bestille time hos oss.

 

Hystersokopi kan også benyttes til å gjøre en «scratching» av endometriet for å øke sjansen for implantasjon.

OSLO, BERGEN, HAUGESUND OG STAVANGER

Klinikk Hausken er lett tilgjengelig for våre kunder med 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi tilbyr IVF og fertilitetsbehandlinger til par i hele landet. Klinikkene ligger også nær flyplass slik at det er enkelt for langtreisende å finne oss.

BESTILL TIME

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.

Informasjonen du sender oss i dette skjemaet kan ikke leses av andre og blir kryptert i henhold til strenge krav tilpasset helsesektoren. Vi anbefaler ikke at du sender oss sensitive opplysninger direkte i e-post eller chat.