“God oppfølging og nøye evaluering av nye tiltak”

PLANLEGG DIN EGEN IVF BEHANDLING

IVF, såkalt prøverørsbehandling, er den behandlingen som gir størst sjanse for å oppnå barneønske. IVF optimaliserer alle prosesser som inngår i det naturlige forløpet av en normalt oppstått graviditet. Alt fra modningen av egg, befruktningen, embryoets evne til å feste seg i livmoren og det hormonelle miljøet som sikrer en normal utvikling av graviditeten.

 

For å planlegge den beste behandlingen er det viktig å vite noe om hvilke prosesser som kan være medvirkende årsak til uteblitt graviditet. Alle undersøkelser viser at alt er normalt, eksisterer ikke! Da har en oversett noe. Husk at det er dere som er ekspertene på egen situasjon og sitter på verdifull informasjon som har betydning for vellykket behandling. Dette betyr at dere er med på å utforme den beste protokollen for å oppnå resultat.

 

Bestill en time hos oss, så tar vi en grundig gjennomgang. Etter denne timen vil dere bli informert om hva som er de sannsynlige årsakene og hva som kan gjøres.

 

Vi har ingen ventetid. Dette betyr at dere selv kan være med å bestemme hvilken uke behandlingen skal skje.

 

Vi ønsker å gi dere en unik opplevelse gjennom hele prosessen. Grundig informasjon, tid til samtaler og oppfølging, optimal individuell behandling, trygge rammer, kort sagt å være tilgjengelige for dere.

 

Velkommen til oss. Dere vil ikke angre på at dere valgte Klinikk Hausken.

MER INFORMASJON
testimonial

– Kundeerfaringer –

 

“Jeg opplever klinikken som veldig moderne. Legene jobber med å øke sjansene for alle som går der. Teknologien og metodene er moderne og godt gjennomarbeidd.”

 

Synnøve & Harald fra Bergen