VI ÅPNER KLINIKK I OSLO

“Vil du være med på vårt nye kapittel?”

Bli en del av Norges største IVF klinikk

Siden 2006 har Klinikk Hausken hjulpet par med drømmen om å få barn. Med et godt fotfeste både i Haugesund, Stavanger og Bergen ønsker vi nå å utvide og etablerer avdeling i Oslo. Ikke bare har vi vokst til å bli en stor aktør innen assistert befruktning, men tilbyr også den nyeste og beste teknologien.

Har du lyst å være en del av en klinikk i vekst og et team som hjelper andre hver dag?

Vi har ambisjoner om å skape et større faglig miljø og ønsker å hjelpe flere. Vi har derfor behov for fem dyktige medarbeidere som kan være med på denne utviklingen. Har du det i deg å yte maks for å la noen få oppleve sitt livs største ønske gå i oppfyllelse? Da er du den vi trenger.

 

Vi holder til i helt nye og svært eksklusive lokaler på Lysaker Torg 5 i Oslo. Bygget ligger meget sentralt med tilknytning til Lysaker Stasjon og bussterminal.

 

Søknadsfrist for alle stillingene: 27.november

 

Om Klinikk Hausken:

Klinikk Hausken ble etablert i 2006 og har avdelinger i Haugesund, Bergen og Stavanger. Klinikken tilbyr utredninger og behandler pasienter ved hjelp av assistert befruktning. Alle former for behandling som er godkjent av norske helsemyndigheter tilbys, og klinikken tar i bruk den nyeste teknologien. Klinikk Hausken er den største  fertilitetsklinikken i Norge.

LEDIGE STILLINGER

– Lege –

 

100% fast stilling.

Stillingsdetaljer

– Sykepleier –

 

100% fast stilling med muligheter for justering

Stillingsdetaljer

– Embryolog –

 

50-100% fast stilling

Stillingsdetaljer

– Kundekoordinator/resepsjon –

 

50-100% fast stilling

Stillingsdetaljer