LEGER HOS KLINIKK HAUSKEN

“Klinikk Hausken er Norges største IVF klinikk”

Ditt IVF team

Med mer enn 20 års erfaring innen IVF startet Dr. Jon Hausken Klinikk Hausken i 2006. Siden oppstarten har klinikken blitt den største IVF klinikken i Norge basert på både antall pasienter og suksess rate.

 

Helt fra første dag har Dr. Hausken hatt en helt tydelig visjon for hvordan han vil forme og drive klinikken. Kjerneverdier har fokus på individuell behandling, innovasjon og enkle og tydelige behandlingsopplegg.

 

Dr. Hausken og hans team har skapt en klinikk som føles trygg for par som søker IVF behandling. Alle pasienter får en sykepleier som de forholder seg til og kan rådføre seg med. I tillegg har alle par direkte kontakt med sin lege slik at de føler seg trygge gjennom behandlingen.

 

Gjennom hele behandlingsopplegget står hele KH teamet klar for å gjøre din opplevelse best mulig. Uansett hvilken avdeling du velger håper vi å gi deg og din partner en god og trygg ramme rundt behandlingen. Mange av legene og de andre ansatte vil du finne på flere av avdelingene med jevne mellomrom.

testimonial

– Kundeerfaringer –

 

“Alle som jobber hos Klinikk Hausken jobber for at JEG skal få oppleve at drømmen min går i oppfyllelse. Sykepleierne og legene er helt fantastiske. Jeg har ikke tvilt ett eneste sekund fra første time hos dere!”

 

Elisabeth & Helen fra Oslo

Dr. Jon Hausken

Dr. Jon Hausken er Medical Director og leder klinikken. Han fullførte sin MD grad innen obstetrikk og gynekologi i 1995. Frem til han startet klinikken i 2006 arbeidet han både som leder for IVF og fødselsavdelingen på Haugesund Sykehus. Gjennom arbeidet sitt fortsetter han arven fra sin far som en innovatør innen området IVF. Dr. Hausken er også leder for Nordic Fertility Society (NFS) og den norske avdelingen (NOFAB)

Dr. Arne Schwennicke

Etter 2 år som leder for IVF avdelingen på Haugesund Sykehus tilsluttet Dr. Arne Schwennicke seg legeteamet hos Klinikk Hausken i 2008. Etter fullført MD grad spesialiserte han seg i perioden 2000-2006 innen obstetrikk og gynekologi.

Dr. Torolf Holst-Larsen

Dr. Holst-Larsen fullførte sin MD grad i 1998 og har siden det arbeidet som leder for IVF og fødselsavdelingen ved Stavanger Sykehus og Haugesund Sykehus. Dr. Holst-Larsen har vært en del av legeteamet hos Klinikk Hausken siden 2014.

Dr. Grete Godtlibsen Dale

Dr. Godtlibsen Dale fullførte sin MD grad i 2002 og arbeidet etter det på sykehusene i Bergen, Stavanger og Haugesund hvor hun har spesialisert seg innen obstetrikk og gynekologi. Dr. Godtlibsen Dale ble en del av legeteamet til Klinikk Hausken i 2015. Hun arbeider til daglig i klinikkens avdeling i Stavanger, men du finner henne også ofte i både Bergen og Haugesund.

BOOK APPOINTMENT

Bestill en time hos oss her. Vi tar imot timebestillinger fra både nye og eksisterende kunder.

Er du ny kunde og ønsker en uforpliktende prat så kan du ringe oss på telefon 52 70 21 70.